otrdiena, 2008. gada 1. jūlijs

Why???

www.FocusDep.com


Goldensteitas «Warriors» līderis Beirons Deiviss pārtraucis līgumu ar klubu, kurā spēlē arī latviešu centra spēlētājs Andris Biedriņš.

Deivisam ar «Warriors» bija atlicis vēl viens līguma gads, kurā viņš saņemtu 17,8 miljonus ASV dolāru (7,94 miljonus latu), tomēr saspēles vadītājs, kurš pagājušajā sezonā pirmo reizi pēc piecu sezonu pārtraukuma varēja piedalīties visās spēlēs, jo nebija savainots, izlēma sadarbību pārtraukt.

29 gadus vecajam Deivisam pagājušās sezonas beigās radās nesaskaņas ar komandas galveno treneri Donu Nelsonu. Bet nesen pieredzējušais speciālists apgalvoja, ka vēlas nākamajā sezonā dot iespēju vairāk spēlēt jaunajiem basketbolistiem — pat tad, ja tas varētu maksāt pāris uzvaras.

Vēl Deivisam iespējams atgriezties «Warriors» komandā kā brīvajam aģentam, jo pats basketbolists arī iepriekš izteicies, ka labprāt paliktu Goldensteitas komandā. Tomēr, ja tā nenotiks, komandai būs vairāk brīvās naudas resursu jaunu līgumu noslēgšanai ar Andri Biedriņu un Montu Elisu, jo šie abi basketbolisti kļuvuši par brīvajiem aģentiem.

Pagājušajā sezonā aizvadītajās 82 spēlēs Deiviss vidēji mačā guva 21,8 punktus, izdarīja 7,6 rezultatīvas piespēles un izcīnīja četras atlēkušās bumbas. «Warriors» komanda izcīnīja 48 uzvaras 82 spēlēs, taču pat ar tik labu uzvaru un zaudējumu attiecību pirmo reizi līgas vēsturē nebija pietiekami, lai kvalificētos izslēgšanas spēlēm.

«Warriors» komandā Deiviss spēlēja kopš 2004./2005. gada sezonas vidus, bet pirms tam kopš 1999. gada viņš pārstāvēja Ņūorleānas «Hornets» (iepriekš — Šārlotes «Hornets»), kas spēlētāju draftēja ar augsto trešo numuru.

www.FocusDep.com

Nav komentāru: