ceturtdiena, 2008. gada 31. jūlijs

Good news!

www.TalkDep.com

Anglijas «Championship» līgas klubs «Blackpool FC» otrdien vakarā oficiāli piekrita Latvijas izlases aizsarga Kaspara Gorkša pārdošanai uz citu «Championship» komandu «Queens Park Rangers» (QPR), vēsta «Blackpool» oficiālā mājaslapa.

Darījuma sāga, kas ilga visu vasaras starpsezonu un kurā bija iesaistīts Gorkšs, otrdien vakarā oficiāli noslēdzās, jo «Blackpool FC» piekrita visiem QPR nosacījumiem, un tagad Latvijas futbolists ir pilntiesīgs QPR spēlētājs.

«Blackpool» šajā darījumā saņēma 250 tūkstošus mārciņu (220 tūkstošus latu), kā arī divus QPR spēlētājus — 25 gadus veco uzbrucēju Danielu Nardžello un 24 gadus veco aizsargu Zešu Rēmanu.

Nardžello ar «Blackpool» parakstīja līgumu uz diviem gadiem, bet Rēmans Blekpūlē spēlēs uz īres tiesībām, taču spēlētāja līgumā ir punkts, ka «Blackpool» ir tiesības futbolistu nopirkt.

Gandarījumu par notikušo darījumu pauda arī «Blackpool» galvenais treneris Saimons Greisons. «Esmu priecīgs, ka viss beidzot ir atrisinājies un šis darījums ir pabeigts. Apmaiņā pret Gorkšu mēs ieguvām divus labus spēlētājus, kā arī naudas summu, kas palīdzēs «Blackpool» attīstīties vēl augstākā līmenī. Novēlu Kasparam veiksmi un lieliskus panākumus jaunā kluba sastāvā,» norāda Greisons.

Jaunās «Championship» sezonas pirmo spēli QPR aizvadīs 9. augustā, kad savā laukumā tiksies ar «Barnsley FC» komandu. QPR galvenais treneris Īens Dauvijs cer, ka šajā mačā varēs piedalīties arī Gorkšs.

www.TalkDep.com

Nav komentāru: