pirmdiena, 2008. gada 2. jūnijs

Sometimes...

www.CyberDunk.com

Latvijas izlases kapteine Anete Jēkabsone-Žogota pēc izcīnītās uzvaras pārbaudes spēlē pret Baltkrievijas valstsvienību atzina, ka gribējās uzvarēt savu skatītāju priekšā.

Pēdējā pārbaudes spēlē pirms Pekinas olimpisko spēļu kvalifikācijas turnīra Latvijas izlase bija pārāka ar 71:70. Atgādinām, ka pirmajā abu komandu tikšanās reizē sestdien Latvijas basketbolistes piedzīvoja zaudējumu ar 66:71.

«Gribējās uzvarēt savu skatītāju priekšā pēdējā pārbaudes spēlē pirms turnīra. Ceru, ka tas mums dos pozitīvas emocijas,» norādīja 2007. gada Eiropas labākā basketboliste. Viņa atzina, ka laukumā izdarīts pamatīgs darbs, bet vēl ir daudz, pie kā piestrādāt. «Nezinu, kāpēc tik slikta metienu precizitāte. Iemetām tikai katru ceturto metienu, bet pati abās spēlēs neesmu realizējusi nevienu tālmetienu,» neizpratnē ir Jēkabsone-Žogota.

Latvijas izlases kapteine izteica prieku par to, ka nebija jāaizvada pārbaudes spēles izbraukumā, norādot, ka baltkrievietes no izbraukumiem ir nogurušas un būs priecīgas pirms turnīra īsu brīdi atgriezties mājās. Tomēr basketboliste atzina, ka sagatavošanās laiks turnīram bijis neilgs.

www.CyberDunk.com

Nav komentāru: