ceturtdiena, 2008. gada 31. jūlijs

Crazy...

www.CyberSoccer.com

1. Semjuels Eto'o: no «FC Barcelona» uz «Real Mallorca»

Maljorkas klubs šovasar zaudējis Danielu Gizu, kas pārgāja uz Stambulas «Fenerbahce», tāpēc komandai noderētu uzbrucējs, kurš palīdzētu veidot uzbrukuma spēku kopā ar Keitu, Vebo un Arango. Kurš gan varētu būt labāks variants par Eto'o, kas vēlas pamest Barselonu? Jaunais «Real Mallorca» īpašnieks Pols Deividsons tika iztaujāts, vai Kamerūnas izlases uzbrucējs varētu atgriezties Maljorkā. Pēc tam kad viņam izskaidroja, kas ir Eto'o, Deividsona atbilde bija izvairīga. Vai Eto'o atgriezīsies un izbaudīs jaunā īpašnieka dāsnumu?

2. Rafaels van der Vārts: no «Hamburger SV» uz Madrides «Real»

Šāda darījuma iespēja nebūt nav neiespējama, taču pārsteidzoša ir transfēra summa — tikai seši miljoni eiro par vienu no spožākajām Vācijas Bundeslīgas zvaigznēm. «Hamburger SV» vairāk sliecas uz transfēra summu 20 miljonu eiro robežās. Taču izskanējušās baumas balstās uz van der Vārta līguma pārrunāto punktu par lētu kontrakta izpirkšanu.

3. Andrejs Aršavins: no Sanktpēterburgas «Zenit» uz «ACF Fiorentina»

Tikai tas, ka «ACF Fiorentina» spēlēs UEFA Čempionu līgā, neļauj iekļaut to nelielajā Itālijas klubu grupā, kas spētu un vēlētos maksāt 27 miljonus eiro par «Zenit» uzbrukuma līderi. Jo īpaši tāpēc, ka pēdējā laikā arvien mazāka kļūst iespēja, ka pašreizējais «Fiorentina» uzbrucējs Adrians Mutu pārcelsies uz «AS Roma». Iespējams, šīs baumas ir tikai futbolista aģenta iedomas, padarot vēlamo par esošo.

4. Klaudio Pizarro: no Londonas «Chelsea» uz «Real Betis»

«Real Betis» ik pa laikam noslēdz līgumus ar augstas klases futbolistiem, taču pašlaik šāda iespējamība šķiet minimāla, jo kluba prezidents Ruiss de Lopera dzīvojas pa tiesas zālēm, bet Seviljas klubam trūkst naudas. Tas padara vēl neticamāku faktu, ka «Chelsea» izbrāķētais Peru izlases uzbrucējs ir «Real Betis» pirkumu saraksta galvgalī.

5. Semjuels Eto'o: no «FC Barcelona» uz Madrides «Real»

Eto'o otrā atrašanās šajā topā ir krasi atšķirīga no pirmās. Karaliskais klubs noteikti būtu gatavs piedāvāt kamerūnietim labu atalgojumu un vidi, taču padomājiet... Futbolists ar tik raibu vēsturi aizrautīgo «Real» kluba līdzjutēju pulkā, kuram būtu jālauž antante starp «FC Barcelona» un Madrides «Real» klubu prezidentiem — tas šķiet maz ticams. Barselonas kluba direktors Čiki Begiristains norādījis, ka Madrides klubam par Eto'o būtu jāsamaksā pilna brīvlaišanas summa — 150 miljoni eiro!

Īpaši izceļams: Semjuels Eto'o: no «FC Barcelona» uz «Kuruvchi»

«Visiem zināmais» Uzbekistānas klubs joprojām lolo cerības parakstīt īslaicīgu līgumu ar Eto'o, kas palīdzētu komandai Āzijas Čempionu līgas turnīrā. Ja tas jebkad notiktu, tam bija jānotiek jau līdz šim. Lai cik naudīgs būtu Uzbekistānas klubs, Eto'o pārcelšanās tik tālu uz Austrumiem vairāk izklausās pēc joka.

www.CyberSoccer.com

Nav komentāru: