piektdiena, 2008. gada 1. augusts

Messi...

www.CyberSoccer.com

Spānijas futbola kluba «Barcelona» uzbrucējs Lionels Messi šodien izlidos uz Pekinu, lai pievienotos Argentīnas olimpiskajai izlasei.

Trešdien Starptautiskā Futbola federāciju asociācija (FIFA) brīdināja «FC Barcelona», lai tas atļauj Messi piedalīties Pekinas olimpiskajās spēlēs. Iepriekš Spānijas kluba vadība bija izteikusies, ka Messi netiks atlaists uz olimpiskajām spēlēm.

«FC Barcelona» amatpersonas šodien paziņoja, ka pret FIFA brīdinājumiem iesniegs apelāciju Sporta arbitrāžas tiesā (CAS) un pozitīva iznākumā gadījumā liks Messi atgriezties atpakaļ Spānijā.

Jau ziņots, ka jūlija sākumā FIFA klubiem lika atbrīvot spēlētājus vecumā līdz 23 gadiem dalībai Pekinas olimpiskajās spēlēs.

Noteikumus par spēlētāju atbrīvošanu atbalstīja gan FIFA, gan arī Starptautiskā Olimpiskā komiteja. Atgādināsim, ka olimpiskajās spēlēs futbola komanda sastāv no U-23 vecuma grupas spēlētājiem, tomēr katra valstsvienība var pieteikt trīs jebkura vecuma futbolistus.

Trīs vecākos futbolistus klubiem nav obligāti jāatbrīvo, taču FIFA lūdza to darīt olimpisko spēļu vārdā.

Olimpiskais futbola turnīrs notiks no 6. līdz 24. augustam, bet «FC Barcelona» komandai, kas aizvadītajā sezonā palika trešajā vietā Spānijas čempionātā, 12. un 27. augustā būs jāaizvada UEFA Čempionu līgas kvalifikācijas turnīra trešās kārtas spēles.

www.CyberSoccer.com

Nav komentāru: