sestdiena, 2008. gada 4. oktobris

LBS

www.FocusDep.com

Latvijas Basketbola savienības (LBS) prezidenta amatu saglabā pašreizējais organizācijas vadītājs Ojārs Kehris, piektdien nolemts LBS biedru pilnsapulcē.

«Par» Kehra atbrīvošanu no amata nobalsoja 16 LBS biedri, bet «pret» balsoja 26 LBS biedri. Slēgtajā balsojumā piedalījās 42 no 43 biedriem, bet par slēgtā balsojuma aizvadīšanu nobalsoja 24 LBS biedri.

«Šis balsojums parāda, ka savienības aizvien pieaugošie sasniegumi apmierina Latvijas basketbola sabiedrību. Protams, kā jebkurā organizācijā, arī mums ir nepadarītas lietas un risināmas problēmas,» pēc sapulces atzina Kehris. «Ārkārtas pilnsapulce ir vērtīgs signāls, ka turpmāk mums ir jāstrādā, lai visi mūsu biedri justos apmierināti. Turpmāk vairāk rūpēsimies, lai ikviena mūsu darbība neradītu ne mazākās šaubas mūsu biedriem un sabiedrībai kopumā,» apsola LBS prezidents.

Lai atlaistu prezidentu, sēdē bija jāpiedalās vismaz 22 biedriem, no kuriem pusei bija jānobalso «par».

Šodien arī tika nolemts, ka netiks mainīts pašreizējais LBS padomes sastāvs. «Par» padomes atcelšanu balsoja deviņi LBS biedri, bet «pret» nobalsoja 32 biedri. Vēl vienā balsojumā šodien tika pieņemts lēmums veikt vispārēju (finansiālu, juridisku un organizatorisku) LBS auditu. «Par» audita veikšanu nobalsoja 26 LBS biedri.

www.FocusDep.com

Nav komentāru: